October 1, 2022

Financial Controller at Transtrend

Full time

Rotterdam, Netherlands

Deze functie is beschikbaar bij onze dochteronderneming Transtrend.

Transtrend

Met een belegd vermogen van meer dan 6 miljard US dollar en een solide track record sinds begin jaren ’90 behoort Transtrend tot de wereldtop van vermogensbeheerders in de categorie “Managed Futures” (ook wel CTA’s genoemd). Transtrend past een specialistische, volledig in eigen beheer ontwikkelde beleggingsstrategie toe, die gericht is op het behalen van een aantrekkelijk absoluut rendement met een lage samenhang met dat van traditionele beleggingscategorieën kent. Transtrend werkt voor toonaangevende professionele beleggers wereldwijd.

 

Werken bij Transtrend

Binnen het nauw op elkaar ingespeelde team van ruim 70 professionals streef je met focus, langetermijngerichtheid en oog voor kwaliteit naar het beste resultaat voor alle stakeholders. Je komt in aanraking met complexe materie en vernieuwende inzichten. Bij Transtrend draait het veelal om “learning by doing”, het in twijfel trekken van algemeen aanvaarde waarheden en het bedenken van originele oplossingen voor problemen. De medewerkers van Transtrend zijn oorspronkelijk en creatief, en delen een passie voor hun aandachtsgebied en onderlinge samenwerking, die Transtrend tot een bijzonder geheel maken.

 

Transtrend biedt goede leer- en ontwikkelmogelijkheden, daagt medewerkers uit om hun talenten te ontplooien, hun kennis en vaardigheden te verdiepen en te verbreden; en zodoende te groeien zowel persoonlijk als in hun vak. Medewerkers die een autoriteit worden in hun vak zijn cruciaal voor Transtrend en belangrijk om goed in te kunnen spelen op veranderende omstandigheden.

 

Financial Controller

Als financial controller ben je onderdeel van het Finance & HR team van 4 collega’s met een informele en collegiale sfeer. Je levert een actieve bijdrage aan een groeiende organisatie, staat met je voeten in de klei en houdt je bezig met alle facetten van Transtrends financiële huishouding. Je taken en verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit financiële vastlegging, periodieke interne en externe rapportages, financiële analyses en treasury. Bovendien draag je proactief bij aan het continu verbeteren van de (efficiëntie van) financiële processen waaronder het verder digitaliseren van de financiële vastlegging en rapportages. Bij een groeiende inhoudelijke autoriteit ontstaat vanzelf de ruimte om je verder te verdiepen in aanverwante financiële processen.

 

Profiel

  • Je hebt een afgeronde WO opleiding;
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Je combineert een hands-on mentaliteit met een hoge mate van nauwkeurigheid, cijfermatig inzicht, en rekenkundige vaardigheden;
  • Je hebt affiniteit met automatisering, waarbij kennis van Python een pré is;
  • Je bent een teamspeler die ook zelfstandig tot zijn recht komt;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
  • Je bent 32-40 uur per week inzetbaar.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over Transtrend of deze vacature kun je contact opnemen met de afdeling HR via hr@transtrend.com.

 

Herken jij jezelf in deze vacature en zie je jezelf werken bij Transtrend? Dan zien we dit graag terug in jouw sollicitatiebrief met cv. Je kunt deze in PDF-formaat naar ons toesturen via vacature-fin@transtrend.com.

Further jobs

No other vacancies

We are not currently recruiting for any other vacancies.